2012 Marile Profetii

Baba Vanga

Vangelia Pandeva Dimitrova, de asemenea, cunoscuta si sub numele de Baba Vanga, de asemenea, stiu ca Vangelia Gushterova – numele ei de căsătorie, este unul dintre profeţii mai puţin cunoscuti în Cultura Europei de Vest. Nascuta prematur in  Octombrie 3, 1911 si decedata in  August 11, 1996, ea a crescut ca fiind unul dintre cei mai mari profeti ai Europei.  Ea sa născut în Bulgaria – Imperiul Otoman, Iugoslavia, Macedonia sau ce a fost şi este, dacă doriţi să obţineţi tehnice – şi-a petrecut cea mai mare din viata într-un mic sat din Muntii Kozhuh.

După cum se povesteşte, la varsta de 12 ani, Vangelia tineri a fost ridicată de către vânt într-o furtună şi aruncata la pământ. Ea a fost găsita cu nisip şi murdărie în ochii şi  în cele din urmă a orbit.  Darul ei de prognoză în curând a început să apară după aceea.  Numele ei, Vangelia, de fapt, se traduce din limba greacă înseamnand “Vestirea Mesajului Bun”. She would eventually be referred to as Baba Vanga. Ea ar fi în cele din urmă menţionată în continuare Baba Vanga. Baba înseamnă bunica sau femeie batrana, dar în acest caz cred că ar putea fi similar cu Baba Yaga – o vrăjitoare de Est-ca femeie care este uneori portretizat ca un înţelept dătător de consiliere pentru cei care il cautăde la ea.

Într-adevăr asta e ceea ce ea a fost. Oamenii vor ajunge sa stea la rand pentru linia de consiliere cu privire la cei dragi,boli, etc. Ea a avut o bună cunoaştere a remedii din plante şi le-a prescris destul de des. Ea a fost, de asemenea, capabila să comunice cu spiritele şi putea “vedea” viaţa unei persoane  şi intenţiile de parcă ar fi fost un film cu ea.

Baba Vanga este creditata cu prezicerea multor evenimente ce s-au întâmplat deja. În timpul copilariei , se spune că fratele ei mai în vârstă, Vasil, a intrat în armată şi a fost gata să meargă la război. Baba Vanga a plans  şi l-a rugat să nu meargă ca el va muri la vârsta de 23. În ciuda avertizarii, fratele ei plecase  şi în cele din urmă sa predat germanilor care l-au torturat şi mai tarziu executat. Se crede că ea a prezis destrămarea Uniunii Sovietice, dezastrul de la Cernobîl, moartea Printesei Diana, victoria lui Boris Yeltsin la  electorale, precum şi data de moartea lui Stalin, dar nu pot găsi profeţiile originale pentru a verifica.

De-a lungul anilor, ea a fost vizitata de mulţi lideri politici, inclusiv Adolf Hitler. Hitler a fost văzut parasind casa Babei Vanga intr-o dispozitie proasta. Had she booted him with harsh words or just told him a future he didn’t want to hear I haven’t found. Dacă ea i-ar fi zis vorbe grele, sau daca i-a zis despre un viitor pe care el nici nu vroaia sa-l conceapa, nu am gasit nimic.

11 septembrie

În 1989 ea a prezis dezastrul World Trade Center, în următoarea declaraţie:

“Oroare, Oroare! Confratii Americani  vor cădea după ce vor fi atacati de către păsările de oţel. Lupii vor urla într-un tufiş (Bush), şi sânge nevinovat va fi ţâşni.”

“Confrati” se crede că se refera la Turnurile “Gemene” sau “Fratii”.  “Păsările de oţel” sunt în mod evident, avioane. Partea despre Bush se crede că se referă la preşedintele Bush.

Dezastrul Rus

În 1980, ea a prezis chiar si:

“La începutul secolului, în luna august din 1999 sau 2000, Kursk va fi acoperită cu apă, şi întreaga lume se va plânge peste el.”

Comunicare cu Spiritele şi extraterestrii?

Ea este, de asemenea, cunoscuta în comunitatea de OZN susţinand că ea vorbeşte cu o rasă extraterestră numit Vamfim.

Unii oameni care au studiat previziunile Babei Vanga spun că ele a fost de aproximativ 80% exacte. Cu toate acestea, după cum se poate aşteptata, există sceptici care cred ca multe dintre previziunile sale au fost scrise după fapt. Deoarece Vanga a avut doar semi-ştiinţă de carte, profeţiile ei au fost scrise pe hartie de cei din jurul ei. Aşa cum ea este bine cunoscuta în Europa, este relativ necunoscuta în Occident.

Profetiile Babei Vanga

2008: Baba Vanga vorbeşte despre conflicte în “Indonezia”, care duce la al treilea razboi mondial, dar am vazut cum unii oameni spun că Indonezia a fost inteleasa gresit şi este menit să citiţi “India”. Acest lucru va implica, de asemenea, asasinatele a 4 şefi de stat.  Din moment ce scriu asta în noiembrie 2009, am vazut numeroase nume aruncate în calitate de candidaţi posibil pentru asasinarea bit – inclusiv Barack Obama ca urmare a planurilor de suprematie albe “dejucate. Gandeste-te la ce vrei tu despre asta.

2010: Al – III- lea razboi mondial  începe în noiembrie 2010. Incepand ca un război regulat, se va trece la un război nuclear şi chimic. Vanga spune că războiul va fi gata abia în octombrie 2014.

2011: Ca urmare a războiului, dusuri radioactive, vor distruge aproape toata viata in emisfera nordica. Europenii rămasi se vor confrunta cu o ameninţare din partea  musulmanilor, care vor folosi arme chimice pentru a-i extermina.

2014: Ca un alt rezultat al substanţelor chimice şi a armelor nucleare în timpul războiului, cea mai mare parte din populaţia lumii va avea cancer de piele şi alte boli de piele.

2016: Europa este aproape pustie.

2018: China va deveni noua superputere. Exploatatorii vor deveni exploatatii.

2023: orbita Pământului se va schimba.

2025: Europa este încă foarte slab populata.

2028: O noua sursa de energie va fi găsita.Foamea este depăşita. Un echipaj de zbor va pleca in spaţiu pentru Venus.

2033: Nivelurile mondiale al apei va creşte pe măsură, Calotele polare se topesc.

2043: Economia este buna. Musulmanii vor stapani Europa.

2046: Toate organele corpului pot fi reproduse, devenind metoda cea mai uşoară şi populara de tratament.

2066: SUA foloseste o noua arma clima – schimbatoare asupra musulmanilor ce controleaza Roma.

2076: Comunismul preia controlul.

2084: Natura este renăscută.

2088: O noua boala te face să imbatranesti în câteva secunde.

2097: Imbatranirea rapida  este vindecata.

2100: Omul a făcut soarele sa lumineze până  pe partea întunecată a planetei.

2111: Oamenii devin roboţi. Probabil ca androizi.

2123: Războiul dintre ţările mici.Ţările mari stau departe de el.

2125: Semnalele din Spatiu vor fi primite în Ungaria. (Oamenii isi vor amintit de Baba Vanga – probabil din cauza extraterestilor)

2130: Cu ajutorul străinilor, civilizatiile vor trăi sub apă.

2164: Animale vor fi pe jumatate umane.

2167: O nouă religie.

2170: Seceta Mare.

2183: O colonie de pe Marte va deveni o putere nucleară şi cere independenţa faţă de Pământ. (Precum SUA a cerut de la Anglia.)

2187: 2 mari erupţii vulcanice vor fi oprite cu succes.

2195: Coloniile subacvatice vor avea energie şi alimente.

2196: Asiatici şi europeni vor fi complet amestecati.

2201: Temperaturile scad o data cu scaderea actiunii termonucleare a Soarelui.

2221: În căutarea de extra-vieţii terestre, oamenii vor veni în contact cu ceva groaznic.

2256: O nava spatiala va aduce o boală nou pe Pamant.

2262: Pamantul va schimba lent orbita. Marte va fi ameninţată de o cometa.

2271: Legile Fizicii vor fi schimbate.

2273: Albii, negrii şi galbenii vor forma o noua rasa umana.

2279: Energia va fi obţinuta din nimic. (Eventual un vid sau o gaură neagră.)

2288: Călătoriile in timp vor fi  posibile  şi vom intra in  contact cu extraterestrii.

2291: Soarele  creste racirea.  Încercări vor fi făcute pentru a-l face fierbinte din nou.

2296: Explozii puternice în soare.  Forţele de gravitate se vor schimba. Staţiile spaţiale Vechi şi sateliţii vor cădea.

2299: În Franţa, o mişcare de rezistenţă se va ridica împotriva Islamului.

2302: Legi importante şi secretele universului sunt descoperite.

2304: Secretele Lunii sunt, de asemenea, descoperite.

2341: Ceva îngrozitor se va apropia de Pământ, din spaţiu.

2354: Un accident pe soarele artificial va duce la secetă.

2371: Foametea in lume.

2378: O rasă nouă şi de dezvoltare rapidă.

2480: 2 sori artificiali (facute de om), se vor ciocni şi vor lăsa Pământul în întuneric.

3005: Un razboi pe Marte va schimba traiectoria planetei.

3010: O cometă va lovi Luna.  Pamantul va fi înconjurat de un inel de rocă şi cenuşă.

3797: În acest moment, totul pe Pământ va muri.  Cu toate acestea, civilizaţia umana va fi suficient de avansată pentru a trece la un nou sistem de stele.

Şi tocmai când m-am gândit mult timp într-un viitor posibil, prin Baba Vanga a fost terminat, am găsit o grămadă de reposts despre date, chiar mai mult pe mai multe bloguri şi forumuri. Nu este sigura sursa din care provine fiecare. Urmatoarele date sunt copiate, deoarece toate site-urile sunt la fel – acestea nu sunt cuvintele mele.

3803: O noua planeta este populată .  Mai puţine contacte între oameni. Climatul de pe noua planeta afectează organismul uman – modificandu-le.

3805: Războiul dintre oameni pentru resurse. Mai mult de jumătate din oameni mor.

3815: Războiul se termina.

3854: Dezvoltarea civilizaţiei practic se opreşte.  Efective de oameni trăiesc ca animale.

3871: Noul profet spune oamenilor despre valorile morale, religie.

3874: Noul profet nou primeşte sprijin de la toate segmentele de populaţie. A organizat o noua biserica.

3878: Biserica se ocupa cu reinstruirea , noii oameniri cu stiintele uitate.

4302: Noi orase se ridica in lume. Noua Biserica încurajează dezvoltarea de noi tehnologii şi ştiinţă.

4302: Dezvoltarea ştiinţei.  Oamenii de stiinta au descoperit în impactul general al tuturor bolilor în comportamentul organism.

4304: S-a găsit o cale de a vindeca orice boală.

4308: Din cauza mutaţiei persoanele de la începutul ultimului sfarsit, folosesc creierele lor mai mult de 34%. Noţiunea de rău şi ură este complet pierduta.

4509:  Inceperea de a-L cunoaşte pe Dumnezeu. The man has finally been reached such a level of development that can communicate with God. Omul a ajuns în cele din urmă  la un asemenea nivel de dezvoltare in care  poate comunica cu Dumnezeu.

4599: Oamenii ating nemurirea.

4674: Dezvoltarea civilizaţiei a atins apogeul. Numărul persoanelor care trăiesc pe planete diferite este de aproximativ 340 miliarde. Asimilarea incepe cu extratereştrii.

5076: Un univers de frontieră. Cu acesta, nimeni nu ştie.

5078: Decizia de a părăsi limitele universului.  În timp ce aproximativ 40 la sută din populaţie este împotriva sa.

5079: Sfârşitul Lumii.

Desigur, doar timpul va spune cu exacticate acuratatea  in prezicerile Babei Vanga.  În cazul în care previziunile devin realitate peste următorii câţiva ani, atunci vom fi într-o plimbare ordinara.

Voi termina cu ce a zis Baba Vanga :

“Niciodată nu va luati cu proştii. Acestia nu sunt atât de periculosi cum par, nu încercaţi să-i schimbati. Imbecilii  vă pot face mai mult rău. Ei pot face ceva care va cauza destula agitatie printre toate popoarele.”

Advertisements

5 thoughts on “2012 Marile Profetii

 1. para laure says:

  asta se da mai stiutoare ca Isus ,cand El a spus ca nici el nu stie ,nici ingerii din cer,ci numai Tatal stie cand va venii sfarsitul.Deci mai lasati-ne cu astfel de povesti.Unele lucruri e plauzibil sa se intample dar nu toate aberatiile alea de akolo,mai ales cu “the end”-ul.

  • tiberiu says:

   sunt putzin nelamurit cu masina timpului……a venit vreodata cineva din viitor?dak ar fi sa se inventeze masinaria asta…….nu,e imposibilsa calatoresti in trecut ptr k trecutul suntem noi ptr cei din viitor.

 2. lucifer says:

  Periculoasa tare Baba asta din Bulgaria ! Cred ca s-a babardit cu Baba Novac al nostru si-a inceput sa vada viitorul cu ochii inchisi. Dumnezeu s-o ierte !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s