2012 – “Ridicarea la Cer” – numai premianti!

Ridicarea la Cer a Profetului IlieIn momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita “inaltare”, “ridicare la Cer”, de care vorbesc si vechile scrieri. “Inaltarea” fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vo r rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine.
Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.
Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.
Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:
– intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;
– folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;
– toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
– se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;
– corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea(cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor…

Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.
Sursa: Istoria Secreta a Omenirii – vol II,
aparuta in mai 2006,
de Eugen Delcea

Advertisements

2 thoughts on “2012 – “Ridicarea la Cer” – numai premianti!

 1. Astronom says:

  nu v-ati saturat, mai oameni buni, de profetii d-astea idioate??? centura fotonica, o tampenie… acum cativa ani era alinierea planetelor cea care trebuia sa provoace sfarsitul… parca si despre Large Hadron Collider s-a spus ca ar provoca o gaura neagra atunci cand va fi pus in functiune… a inceput sa functioneze si, surprinzator suntem tot aici vorbind despre sfarsitul lumii asa cum o stim. a si despre RHIC s-a spus inainte de intrarea in functiune ca ar provoca gauri negre, materie stranie si mai stiu eu ce… anul asta se implinesc 10 ani de cand a fost pus in functiune…s-a intamplat ceva??? william miller a prezis ridicarea la ceruri de mai multe ori in timpul vietii sale si a transformat-o in afacere vanzandu-le adeptilor sai accesorii speciale pentru acest moment. acum am citit ca un “cercetator” a calculat ca data ridicarii la cer este 21 mai 20ii…

 2. cătă says:

  Culmea că sunt foarte multe pagini pe net cu asemena aberații precum cele de aici http://tomkenyon.com/roman-archives . Adevărul este dincolo de priceperea noastră umană,iar o parte din el se gasește chiar în noi,-lucruri menționate și in dosarele X,dar și în BIBLIE unde spune Isus că ……sfârșitul va veni precum hoțul noaptea,exact când nici nu te aștepți.
  Mințile bolnave caută mereu tot felul de explicații,care nu-și au rostul,totul petrecându-se doar în capul lor.Aceste răspunsuri nu sunt oculte precum cred ei în incultura și ignoranța în care se scaldă .Trebuie să stai bine cu etajul superior pentru a găsi răspunsuri decente și realiste și nu fanteziste precum cele prezentate mai sus și pe diverse situri.
  În ziua de azi te poți considera norocos ,după cum văd ca stau lucrurile dacă mai ești citov la troacă.Grădina domnului sa umplut de sclerozați.Cred că e timpul să se mai și deștepte ,dacă mai are cine.
  Sfârșitul cel mai apropiat este generat chiar de noi oamenii prin această scârbă de prostie generalizată,materializată printr-un al treilea război mondial,care v-a mai curăța un pic …ce este de curățat.Urât sună dar foarte posibil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s