Reteta:

  1. Se va face urmatoarea compozitie: 1/4 kg miere de albine, 1/4 l tuica curata de tara fara combinatii de drojdie de bere sau marmelada, 1/4 l ulei de masline, 1/4 l zeama de lamaie (obtinut dintr-un kilogram de lamai tinute 5 minute in apa clocotita ca sa-si lase zeama, apoi se storc bine si iese din ele 1/4 l zeama). Toata aceasta compozitie se pune intr-o sticla de culoare inchisa, care se agita bine, pana devine omogena. Se bea de trei ori pe zi, inainte de masa, cate un paharel mic (de tuica), care ar contine cam trei degetare. (Nu uitati ca inainte de a se consuma sa-l agitati bine.) Nu se impune nici un fel de regim alimentar si se poate folosi si la colita sau gastrita.
  2. Compozitie: 60 ml apa (doua linguri de supa), o lingura de malai cernut foarte fin, o lingura de miere de albine nefalsificata. Se pune apa la fiert intr-un ibric, se pune faina de malai si se freaca la foc mic circa un minut. Se ia de pe foc, se adauga mierea de albine si se amesteca pana ce se obtine o pasta perfect omogena. Se consuma calduta, dimineata, pe stomacul gol. Efectul tratamentului se simte dupa consumarea a circa 400 g miere de albine. In timpul tratamentului, nu se consuma bauturi alcoolice.
About these ads