Sirop de ceapa contra bronsitei

Reteta:

  • Un sfert de ceapa taiata pestisori se fierbe cu 250 g alcool rafinat pe foc foarte mic, pana cand spirtul se evapora complet, iar ceapa se ingalbeneste putin. Se adauga: 250 g zahar, 250 g miere de albine, 250 g unt, 250 g ulei de floarea-soarelui. Se fierb pana se obtine un sirop putin legat (800 g). Se strecoara, iar ceapa se arunca. Se adauga 30-40 de picaturi de tinctura de propolis (cand produsul s-a racit). Se iau trei lingurite pe zi (copiii) si trei linguri pe zi (adultii). Rezultatele sunt excelente!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s