NASA desfiinţează teoria despre apocalipsa din 2012

NASA desfiinţează teoria despre apocalipsa din 2012

NASA a oferit pe site-ul oficial mai multe explicaţii ştiinţifice împotriva profeţiilor despre sfârşitul lumii prevăzut pentru 2012.

Se pare că predicţia îşi are originea într-o poveste despre o planetă descoperită de sumerieni, intitulată Nibiru sau “Planeta X”, ce se îndreaptă către Terra şi se va ciocni cu planeta noastră.

Explicaţiile date de NASA vin şi ca urmare a faptului că anumite site-uri acuză NASA că ascunde adevărul despre existenţa planetei Nibiru. Cercetătorii susţin că, dacă Terra s-ar fi aflat în pericol să fie lovită de un asteroid sau de “Planeta X”, astronomii puteau să observe un astfel de obiect de cel puţin zece ani.

Calendarul Maya nu se opreşte la 2012

Data de 21 decembrie 2012 coincide cu o aliniere a planetelor sistemului nostru solar, considerată nefavorabilă în credinţa populară, dar şi cu sfârşitul unui ciclu din calendarul Maya. Astfel, despre calendarul Maya, se explică că el nu se opreşte la data de 21 decembrie 2012, fiind doar finalul unui ciclu lung, iar acesta va fi urmat de un altul. (stiri.zoot.ro)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s