Sistemul de formare ZOX este un scam?

Pentru cei care nu au auzit de acest sistem ZoX … mai jos este prezentata descrierea lui …

O persoană medie, utilizează numai aproximativ 2% din creier. Nedorind să fie mulţumiţi cu aceste statistice, oamenii de la ZOX şi-au dedicat 33 de ani de cercetare în activarea latenta a celeilalte parti a creierului – restul de 98%. După ce combină toate concluziile lor cu munca efectuată de către Richard Welch (cunoscut şi ca tatăl fotografiei mentale), care le-au creat ceea ce este acum cunoscut sub numele de Formare ZOX System.

Scopul de Formare ZOX  este un sistem de a ajuta oamenii să elibereze întregul potenţial al puterii creierului lor. Prin utilizarea acestui proces dovedit ştiinţific,  pas cu pas, veţi afla cum să va antrenati creierul şi, astfel, sa va dezvoltati o memorie ascuţita (cu aproape 100% de retenţie), începe-ti citirea la peste 25.000 de cuvinte pe minut (destul de literalmente, fotografierea mentala a unei pagini într-o carte), şi enorm de a îmbunătăţi încrederea de sine, concentrarea şi nu in ultimul rand puterea de concentrare. Cu cat folosesti mai mult  sistemul ZOX cu atat mai mult  se dezvolta creierul, şi aşa de curând vei  începe să te uimesti singur atunci când începeţi sa descoperi noi abilitati care asteptau în interiorul creierului tău.

Părinţii adevărat din spatele de Formare ZOX sistemului sunt Shannon Panzo şi Richard Welch. Ei au luat ani pentru a dezvolta sistemul, pentru a forma sa actuală. Recent, eficacitatea sistemului de Formare ZOX a fost confirmat de  numeroase  studii universitare, finanţate.

Sunt curios ce parere aveti despre acest sistem … pentru mai multe detalii

http://www.zoxpro.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s