Oxiuri, Limbrici

Oxiuri

Reteta:

  • 5-7 caţei de usturoi, pisaţi mărunt, se amestecă cu o linguriţa de oţet şi 1-2 linguriţă de sare grunjoasă. Se omogenizează bine. În zilele de marţi, joi şi sâmbătă, dimineaţa pe nemâncate, se ia o linguriţă din compoziţie, după care nu se bea şi nu se mănâncă nimic, vreme de 2 ore. Tratamentul durează trei săptămâni. În acest timp, nu se consumă lapte şi dulciuri.

Pentru limbrici

Reteta:

  • se foloseşte aceiaşi reţetă, însă în zilele de tratament bolnavul stă aşezat cu şezutul într-o oală de noapte în care se pune lapte dulce-călduţ. Se obţine o totală evacuare a limbricilor.

Limbrici  Tenie

Reteta:

  • Seminţele de dovleac conţin un aminoacid care poate fi administrat fără grija la copii. Nefiind iritant, acest remediu poate fi utilizat fără probleme mai multe zile. In preziua tratamentului mâncaţi doar lactate. Amestecaţi 30-40gr seminţe curăţate de coaja [2 linguriţe] cu aceiaşi cantitate de miere de albine [se poate şi zahăr cu puţină zeamă de lămâie] obţinând o pasta. Mâncaţi aceasta pasta dimineaţa, pe stomacul gol, de trei ori in intervale de 20 minute. A treia zi, la 3-4 ore după ultima repriza, înghiţiţi 40gr ulei de ricin, sau un decoct de cruşin, pe care le obţineţi fierbând timp de cinci minute 10 grame de coji in 250gr de apa, lăsând apoi să stea 5 minute .
  • Piperul 1gr de piper amestecat cu 4gr de grăsime, scoate afară limbrici din intestin.
Advertisements

One thought on “Oxiuri, Limbrici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s