Referendum planetar

Un ofiţer britanic a văzut o flotă de OZN-uri

Declaraţia îi aparţine unui comandant în retragere al serviciului Royal Air Force (RAF) din Marea Britanie. Englezul susţine că, în 1971, a fost martorul apariţiei unei întregi flote OZN, dar că, până în prezent, Ministerul britanic al Apărării i-a interzis să vorbească despre acest lucru.

Fostul comandant a condus sistemul radar al RAF timp de 29 de ani şi a decis să rupă tăcerea după mai mulţi ani în care i-a fost interzis să discute despre “aşa-numitele” secrete de stat.

“Extratereştrii există. Toate radarele armatei le-au putut observa navele încă din urmă cu peste trei decenii. Momentul din 1971 este, însă, cel mai cutremurător dintre toate. 35 de obiecte zburătoare neidentificate au apărut pe radarele armatei. Navele erau identice ca dimensiune şi zburau la altitudini cuprinse între 1.000 si 12.000 metri.

Nu ne-am putut explica ce anume erau şi nici de ce dispareau de pe ecrane, pentru ca, în câteva secunde, să apară ân acelaşi loc. Toţi cei prezenţi ştiau că nu e vorba de un convoi de avioane militare şi există peste 30 de martori care îmi pot susţine declaraţiile”, a declarat Alan Turner, citat de “Herald Tribune”.

Fenomenul înregistrat în acea misterioasă seară de 1971 nu a fost făcut public până în prezent şi face parte din categoria dosarelor OZN din Marea Britanie ce urmează a fi declasificate. Alan Turner a fost decorat în mai multe rânduri, ultima dată în 1984, şi s-a retras din cadrul armatei în 1995.

Peste 100 de apariţii ale unor obiecte zburătoare neidentificate au fost semnalate în Marea Britanie numai în această vară (2008), ceea ce face din această ţară liderul detaşat în domeniu.

Şi mai suprinzător este faptul că lumini şi apariţii de toate formele şi culorile au fost semnalate în toate colţurile ţării, fără ca oamenii de ştiinţă să poată explica dacă este vorba de OZN-uri sau de fenomene naturale, informează The Telegraph.

“Ceva ciudat se întâmplă pe cerul Marii Britanii. Urmăresc astfel de fenomene de peste 30 de ani şi niciodată nu au fost atât de intense. În mod normal, circa 95% dintre apariţiile de pe cer pot fi explicate. Rămâne însă acel 5% care ne interesează, mai mult sau mai puţin, pe toţi cei implicaţi”, a declarat Malcolm Robinson, director al Institutului pentru Investigarea Fenomenelor Bizare.

“Numărul apariţiilor inexplicabile a crescut foarte mult în ultima perioadă. Cert este că tot mai multe rapoarte sosesc chiar din partea armatei, iar acestea nu pot fi trecute cu vederea”, a declarat Robinson.

Mai are rost întrebarea “Oare suntem singuri”?

Existenţa extratereştrilor este un subiect aproape “tabu” atât în mass-media, cât şi în cercurile puterii. În ultimii ani, existenţa extratereştrilor a început să fie luată tot mai mult în serios atât de oamenii de ştiinţă, cât şi de clerul de la Vatican: papalitatea a dat chiar un comunicat în care precizează că “este posibil ca Dumnezeu să fi creat fiinţe extraterestre”.

A crede că suntem singura civilizaţie din univers nu este doar o dovadă de imens orgoliu, dar şi de o crasă ignoranţă. Calculul matematic al probabilităţilor este edificator în sensul existenţei extratereştrilor, iar formula lui Drake din astrofizică nu lasă urme de îndoială.

Sursele de cercetare şi autentificare a fenomenului OZN sunt numeroase, dar cele mai multe sunt tăinuite. Printre cele vizibile, amintim Observatorul Vaticanului, care activează în prezent în Tucson, Arizona, în Statele Unite ale Americii. Este unul dintre cele mai performante din lume şi este deservit de preoţii iezuiţi, fiind în acelaşi timp conectat cu Centrul Astronomic de la castelul Gandolfo (reşedinţa de vara a papilor) prin intermediul internetului. (continuare pe roaim.com)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s