Graul incoltit

Graul incoltit are capacitatea de a stimula extrem de puternic activitatea organismului . Dupa o saptamana sau doua de tratament cu grau incoltit, in multe boli se va constata o vizibila inbunatatire a stari fizice si o ameliorare a boli .

Cateva domeni in care s-au obtinut rezultate : Caderea parului, intarirea vederii, vindecarea durerilor de cap, bronsitelor, tronboflebitelor, boli ale sangelui, boli ale stomacului, boli intestinale, boli ginecologice, boli de ochi, boli de rinichi, arterite, cancer, etc.

Mod de folosire : 100 gr boabe de grau sanatoase se spala cu apa rece, apoi, boabele se pun intr-un vas de sticla sau ceramica si se lasa acoperite cu apa .

Vasul se pune la loc cald si se acopera cu o foaie de hartie . Dupa 24 de ore, graul incolteste [ ies coltisori verzi de 1 mm ] si poate fi dat prin masina de tocat carne sau prin rasnita de cafea. Se amesteca cu lapte fiert in proportie de 1/1 .La acest terci, se adauga si miere de albine, dupa gust. Avand in vedere aportul caloric al graului, renuntati la paine si la alte produse de panificatie. Cantitatea de grau se inparte in trei portii pe zi . La fiecare 24 de ore trebuie pus alt grau la incoltit. Cura dureaza o luna.

Advertisements

One thought on “Graul incoltit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s