Larvele din astral, paraziţii sufletului

Planul Astral, este denumit destul de des ca “lumea de sus”, dar acest lucru este fals în măsura în care ideologia hermetică este considerată adevărată. Denumit adesea şi cea de-a patra dimensiune, el nu a fost creat din cele patru elemente primordiale ci este însăşi o manifestare a principiului akashic la un nivel ceva mai grosier.

Akasha, în cea mai subtilă formă a sa, este eterul prin care se propagă undele electrice, magnetice şi alte tipuri de vibraţii. Astfel, această sferă vibraţională, care este planul astral, este originea luminii, a sunetului, a culorilor, a ritmului şi a vieţii în toate lucrurile create.

Primii locuitori ai planului astral sunt spiritele, sau corpurile astrale ale celor care au decedat şi care părăsind pământul stau pe nivelurile corespunzatoare nivelului lor spiritual.

Un alt tip de fiinţe care există

În planul astral şi a căror existenţă nu trebuie ignorată sunt fiinţele celor patru elemente, denumite ELEMENTALI. Aceste fiinţe sunt cele care asigură legatura dintre planul astral şi planul fizic. Fiinţele elementale ale focului se numesc salamandre. Fiinţele elementale ale aerului se numesc silfi, elfi sau iele. Fiinţele elementale ale apei se numesc undine, sirene sau tritoni. Fiinţele elementale ale pământului se numesc gnomi sau goblini.

în planul astral însă, pe lângă spiritele celor morţi, se mai găsesc multe alte fiinţe printre care şi aşa numiţii ELEMENTARI, care sunt entităţi cu foarte puţine calităţi. Calităţile posedate de către aceşti elementari diferă în funcţie de vibraţia elementului predominant. Aceştia trăiesc pe vibraţii similare omului, vibraţii care sunt transmise de către acesta în planul astral.

Alt gen de fiinţe care populează planul astral sunt LARVELE, entităţi astrale create conştient sau inconştient de către gândurile senzoriale intense, prin intermediul matricei astrale. Aceste entităţi nu sunt fiinţe adevărate ci întruchipări ale emoţiilor şi pasiunilor din lumea animală a planului astral inferior.

Instinctul de auto-conservare îndeamnă larvele să intre în sfera acelor oameni care au pasiuni asemănătoare, încercând direct sau indirect să provoace în om acele pasiuni, deoarece aceste fiinte se hrănesc cu emanaţiile pasiunilor pe care le-au declanşat. Un om care este copleşit de pasiuni va atrage în sfera astralului inferior o grămadă de astfel de fiinţe.

Larvele se înmulţesc şi se dezvoltă necontenit în astral, ca o consecinţă directă a emoţiilor puternice, a pasiunilor şi a dorinţelor exacerbate, un număr tot mai mare de larve invadează zona de jos a astralului. Odată ce au luat naştere, instinctul de auto-conservare generează nevoia de hrană care le împinge să adopte o poziţie de luptă pentru câştigarea de noi teritorii.

Densitatea larvelor, într-o continuă creştere se pare, generează noi şi ample căutări de noi subiecţi apţi pentru a le fi sursă de hrană. Pasiuni şi dorinţe cât mai intense generează noi larve şi le dezvoltă pe cele deja existente. în momentul când hrana spirituală generată în astral (sub forma emanaţiilor astrale provocate de către diverşi stimuli emotivi) nu mai este de ajuns pentru a hrăni populaţia de larve care înconjoară un anumit subiect, o parte dintre aceşti “paraziţi astrali” vor căuta un alt subiect disponibil, în jurul căruia să se poată dezvolta nestingheriţi.

În cazul în care subiectul, în jurul căruia au roit o vreme, nu mai dezvoltă emoţii destul de intense şi de puternice pentru a-şi putea alimenta pe deplin paraziţii proprii, larvele încearcă să inducă ele însele gânduri în subconştientul subiectului, pe baza cărora acesta să poată dezvolta în continuare puternice emanaţii energetice de frecvenţă joasă, în cantitate îndestulătoare pentru a permite, pe o anumită perioadă de timp hrănirea acestora.

A încerca să ne păstrăm calmul şi să gândim la rece, fără teamă, ură sau repulsie o anumită problemă, reprezintă un scut protector împotriva emisiei necontrolate de efluvii energetice astrale. De asemenea, a încerca să eviţi anumite scene care provoacă panică sau disperare, este de asemenea benefic. Aici putem exemplifica prin concepţia persoanelor care mor de frică atunci când privesc filme de groază, dar insistă să mai vadă şi altele, în speranţa că se vor lecui de acea frică.

Pasiunile şi fanteziile erotice, uneori unele dintre ele duse la extrem, pot de asemenea crea efluvii energetice astrale puternice care vor alimenta larvele din jurul tău, dar nu numai atât, pot atrage şi alte larve, mărind apreciabil cercul paraziţilor hrăniţi.

Substanţele halucinogene, cunoscute în timpurile noastre şi sub denumirea de droguri, utilizate din cele mai vechi timpuri ca excitanţi în cadrul ceremonialurilor magice, creează o creştere rapidă a vibraţiilor proprii generând o desprindere mult mai uşoară a corpului astral de cel fizic. [Nota AIM: recomandăm ferm cititorului să ocolească substanţele halucinogene care nu aduc niciun beneficiu, creând dependenţă şi dezechilibru; folosiţi mai degrabv antrenamentul perseverent în tehnicile de visare lucidă.]

Părăsirea chiar şi parţială a planului fizic şi navigarea în planul astral, fără a avea un minim de cunoştinţe asupra acestor călătorii implică inevitabil atacul larvelor asupra corpului astral aflat fără protecţie.

Senzaţiile plăcute şi posibilitatea trăirii unor experienţe inedite atrag ca un magnet larvele astrale care, descoperind un teren propice hrănirii, vor devenii interesate de a-şi menţine tot mai mult victima sub influenţa halucinogenelor pentru a-i putea absorbi energiile emoţionale.

Ca o paranteză asupra celor spuse mai sus, în cam aceeaşi categorie a halucinogenelor putem încadra şi băuturile alcoolice, deoarece şi excesul acestora creează aproximativ aceleaşi efecte ca şi în cazul halucinogenelor. Pierderea echilibrului şi incoerenţa vorbirii indică o deconectare a corpului astral de la cel fizic, soldată cu alterarea canalului de comunicare dintre suflet şi corp.

Încerc să mă opresc aici cu expunerea mea, nutrind speranţa că am captat interesul cititorului îndemnându-l la o reflectare atentă asupra modului în care va acţiona pe viitor pentru gestionarea propriilor emoţii.

Nu este un lucru uşor să nu priveşti în special cu ură şi răutate anumite situaţii cotidiene, deoarece în primul rând învăţăm să fim răi şi duşmănoşi, dar cred că, după un timp de cugetare, aceste sentimente exacerbate pot fi uşor estompate şi reduse la niveluri mult mai reduse decât cele ale unui om insuficient informat, astfel încât populaţia larvelor astrale care ne înconjoară să fie într-o continuă scădere. (sursa)

Advertisements

2 thoughts on “Larvele din astral, paraziţii sufletului

  1. Ana says:

    Foarte interesant. Am trecut printr-o astfel de experienta: ”Părăsirea chiar şi parţială a planului fizic şi navigarea în planul astral, fără a avea un minim de cunoştinţe asupra acestor călătorii implică inevitabil atacul larvelor asupra corpului astral aflat fără protecţie.” cand aveam 19 ani. Nu bausem si nu luasem droguri. Pur si simplu mi s-a intimplat. Eram bolnava, aveam o raceala, dar nimic foarte serios. Nu stiu, dar pur si simplu mi s-a intimplat, si a fost groaznic. Cel putin entitatile venisera imediat sa ma traga din corp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s