Adevărul ascuns despre gripa porcină !

Conferinta sustinuta de jurnalistul german pe probleme medicale Hans Tolzin
la 1 octombrie 2009 la Stuttgart/Germania

Fragmente traduse din conferinta

Orice vaccin constituie de fapt o agresiune corporala. Nici medicii, nici autoritatile nu ne spun acest lucru. Orice vaccin antigripal, dorit sau nedorit, inclusiv cel împotriva gripei porcine A-H1N1 este de fapt o agresiune corporala.

Daca eu va întep cu un ac, voi ma dati în judecata, fiind o agresiune corporala. Dar oare noi nu putem face acelas lucru daca suntem vaccinati fara a ni se spune despre riscurile reale? Fiindca ar fi o agresiune corporala. De ce ? În primul rând este lezata pielea. Apoi, sunt introduse într-un organism sanatos diferite substante: un antigen (particule virale) care provoaca o infectie pentru a induce un raspuns imun + substante neurotoxice (mercur, aluminiu, etc) + substante alergizante care pot provoca o alergie grava.

În cazul acesta oare nu ar trebui sa vorbim despre avantajul ne-vaccinarii? Avantajul vaccinarii nu îl vad. Daca îmi vaccinez copilul cu 20 de vaccinuri, în mod normal el ar trebui sa fie de 20 de ori mai sanatos decât daca nu ar fi vaccinat. Trebuie de asemenea sa cunoastem riscurile vaccinului. Dar ni se spune ca riscul vaccinarii nu se poate calcula!

Trebuie sa mai stim cât de periculoasa este boala, ori eu constat ca boala (gripa porcina) este o infectie usoara a cailor respiratorii. Deci boala nu reprezinta un pericol pentru mine, atunci de ce sa ma vaccinez si sa ma expun la riscuri mai mari decât daca nu m-as vaccina? (…)

Gripa poate fi confundata initial cu multe alte boli care debuteaza cu simptome gripale precum febra, tulburari respiratorii, tuse. Astfel, simptome gripale sunt date si de intoxicatii cu monoxid de carbon (Mexic este o tara foarte poluata iar în America primele cazuri depistate de gripa porcina au fost într-o localitate poluata), o alta infectie, o stare de inanitie, etc. Toate aceste boli sunt frecvente în Mexic!

Pentru stabilirea diagnosticului de gripa, Medicina foloseste teste de laborator. Un test pozitiv dar fara simptome nu ne dovedeste si faptul ca omul este bolnav, deci nu ar trebui tratat. Daca are si simptome, ele nu pot fi puse doar pe seama gripei. Noi însa îl tratam cu Tamiflu (un inhibitor de Neuraminidaza, care are multe efecte secundare, la care vom mai reveni) si facem un rau pacientului.

Exista 3 tipuri de virus gripal: A, B si C. Pe noi acum ne intereseaza tipul A care afecteaza atât omul cât si animalele. Tipurile B si C afecteaza doar omul. Virusul gripal tip A contine un lant unic ARN (acid ribonucleic) cu polaritate negativa, compus din 8 fragmente care codifica 10 proteine virale (ce constituie materialul genetic al virusului).

Fragmentele de ARN au un învelis proteic comun. La exterior se afla o membrana lipidica iar la suprafata virusului sunt 2 proteine: hemaglutinina (H) si neuraminidaza (N) care sunt antigene si ofera virusului specificitatea de subgrup.

Pâna la ora actuala se cunosc 16 subtipuri antigenice ale hemaglutininei (H1…H16) si 9 subtipuri ale neuraminidazei (N1..N9). La om avem 6 tipuri de H: H1, H2, H3, H5, H7, H9, la porc doar 3: H1, H2, H3 iar la cal doar 2: H3, H7. La pasari sunt cele mai multe subtipuri de H în numar de 15 (H1..H15).

Combinatiile posibile dintre aceste subtipuri sunt în numar de 144 (!). Deci avem în total 144 de subtipuri de virusuri gripale tipA. (…) Fiecare virus este în sine un”individ”, diferit de alt virus. La fiecare om se manifesta altfel. Au loc mereu mutatii ale virusului.

De exemplu la mine daca se întâlneste un virus gripal tip A H1N1 cu altul tip A H5N1, ei se combina si schimba între ei fragmente din genom, rezultând si mutatii. Sa zicem ca eu încep acum sa tusesc, mi se face un test de sânge si sunt gasit cu un nou virus, deci sunt acum contagios pentru voi. Se ia proba mea, notata cu numele meu si orasul unde locuiesc, etc (ex: virus AH1N1 Tolzin /Stuttgart…), se cultiva virusul si astfel se obtine un nou tip de virus!

Pentru acest nou tip poate va fi nevoie de un nou vacin. Virusul nou se poate raspândi, fara a fi însa grava infectia. Acest lucru se poate întâmpla mereu si se pare ca asta s-a si întâmplat în Mexic, unde s-au combinat 4 tipuri de virus la un om. Dar mutatii virale au loc mereu, se realizaeza mereu alte combinatii.

Poate exista oare un test de laborator pentru miliarde de astfel de combinatii virale? Medicina însa este în sine foarte comoda si prefera sa dea vina doar pe un virus decât sa propuna o schimbare a stilului de viata. Daca doar virusul este de vina si nu stressul meu la servici sau hrana mea insuficienta sau saraca în principii nutritive, lipsa de miscare, etc, asta este foarte convenabil pentru mine daca nu trebuie sa îmi schimb stilul meu de viata, dar este convenabil si pentru sefii mei dar mai ales pentru medicina care urmareste doar combaterea bolii.

Este avantajos si pentru microbiologi deoarece virusurile sufera mereu mutatii iar aceste mutatii pot constitui mereu un argument pentru ca sa fie schimbat vaccinul si astfel sa se obtina un profit financiar cat mai mare. Pentru Industria Chimica avantajele sunt materiale, se fac noi contracte pentru producatori, se mai poate da si un premiu Nobel (..) iar pentru politicieni exista diferite avantaje de promovare, etc. În felul acesta se traieste bine, deci de ce sa se produca schimbari care sa orienteze omul spre alte posibilitati de vindecare?

Cum recunoastem o epidemie grava sau o pandemie ?

1.) Criterii clinice:
– extindere rapida, asemenea unui”bulgar de zapada”;
– contagiozitate foarte mare;
– gravitatea bolii;
– decese foarte multe;
– indicii de morbiditate, mortaliate, incidenta , etc sa fie mai mari decât cei care apari într-o gripa normala, sezoniera.

2.) Criteriile de epidemie grava de gripa în lume date de WHO (World Health Organisation):
– când se îmbolnavesc 1 miliard de oameni în lume anual;
– când au loc 500.000 de decese anual!

Facând un calcul simplu, putem deduce ca avem o epidemie de gripa sezoniera grava când au loc 1.370 de decese/zi, deci 57 de decese/ ora, adica aprox.1 deces/minut!

Cu toate acestea, WHO înca nu declara o pandemie ci doar o epidemie grava! Este nevoie de cifre mai mari decât cele prezentate mai sus.

Când este declarata o epidemie grava de gripa în Germania?

Institutul Robert Koch (IRK) arata urmatoarea statistica a cazurilor de gripa sezoniera în iarna 2002/2003:
– 5 milioane de oameni infectati (cu test laborator pozitiv, nu neaparat si cu simptome);
– 20.000 de decese.
Facând un calcul deducem ca au fost: 55 de decese /zi, deci 2 decese/ora, adica 2 decese/minut în Germania si totusi nu a fost declarata starea de pandemie!

În SUA, CDC (Centrul de Control al Bolilor) a declarat stare de epidemie de gripa grava folosind urmatoarea statistica:
– 60 milioane infectii /an, ceea ce înseamna 165.000 infectii noi/zi,
– 200.000 cazuri grave, adica 550 cazuri grave/zi;
– 36.000 de decese , adica 98 decese/zi, 4 decese/ora , 1 deces tot la 15 minute.
Cu toate acestea nu este declarata starea de pandemie!

Cum a început”pandemia”actuala în Mexic?

Ne lipsesc datele statistice!

În Mexic nu a existat pâna acum o reala statistica a epidemiilor de gripa, deci nu putem face nici o comparatie a gripei actuale cu cele din anii trecuti. Fiind însa o tara unde este multa saracie, poluare (Mexico City este cel mai poluat oras din lume), exploatarea oamenilor, etc, este de înteles ca si numarul îmbolnavirilor sa fie mult mai mare ca în alte tari, inclusiv gripa si mai ales afectiunile pulmonare datorate poluarii. Singura statistica pe care o avem este cea actuala.

Pandemia actuala nu a aparut”pe neasteptate”, ci s-a tot vorbit despre ea de ani de zile, am fost”pregatiti”ca va apare. SUA a tot studiat tipurile si subtipurile de virus gripal, mai ales la granita cu Mexic, unde screening-ul s-a intensificat foarte mult în ultimul an!

Cum se pune diagnosticul de gripa? Prin teste (ELISA, Western-Blot) care pun în evidenta anticorpii îndreptati împotriva antigenelor virale (hemaglutinina) aflate la suprafata virusului, deci nu este o metoda directa, ci indirecta.

Medicina pune un”egal”între numarul crescut de anticorpi si o imunitate buna, crescuta! Oare sa fie asa? (…) Un alt test este reactia PCR (reactia la polimeraza virala) care nu determina anticorpii, ci ne arata ca exista în proba de sânge fragmente de virus (fragmente de ARN), cel mai devreme la 10-15 zile dupa expunere, adica de la infectare. Atât si nimic mai mult.

PCR însa evidentiaza existenta posibila a mai multor virusi în organism! Ea ne arata o posibila infectie dar nu este neaparat egal cu boala. (…) Organismul uman este de fapt un mare rezervor de bacterii si virusuri care sunt necesari lui si sunt nepatogeni.

Exista virusuri endogene pe care le produce chiar organismul si cu care traieste fara ca sa fie bolnav. Deci acesti virusi sunt un rezultat, nu o cauza! Din acest motiv multi oameni au testul pozitiv si totusi sunt sanatosi!

Cel care a descoperit testul PCR si a primit pentru asta premiul Nobel pentru Chimie în 1993 este Dr. Kary Mullis si care recunoaste ca chiar si un test PCR pozitiv este pentru noi”o infectie care nu ne foloseste”. Desi un test PCR pozitiv arata existenta unui virus, infectia însa este reala doar daca virusul se gaseste într-o cultura sterila, fara alti componenti, lucru care practic este imposibil.

Gripa spaniola din 1918

Se spune ca aceasta gripa a provocat 100 milioane de decese iar agentul etiologic a fost virusul tip AH1N1, dar pe atunci nu se faceau teste de laborator. Cu toate acestea, a fost ciudat faptul cum a aparut boala (tot la soldati tineri) si se manifesta cu distrugerea plamânilor (plamân negru). A fost ciudat si faptul cum un virus atât de inofensiv s- a putut transforma într-un virus atât de mortal…

S-au facut în acea perioada 2 experimente: în Boston si în San Francisco. S-au folosit voluntari sanatosi (din închisori) carora bolnavii muribunzi de gripa le suflau în fata, repetându-se procedura de 10 ori. Cu toate acestea nu s-a îmbolnavit niciunul! Autoarea cartilor unde sunt descrise cele 2 experimente este un jurnalist din America careia nu i s-a dat însa crezare. (..)

Daca o gripa este foarte contagioasa, ar trebui ca toti cei care sunt în contact cu cel bolnav care le tuseste în fata, sa se îmbolnaveasca dar acest lucru nu se întâmpla. Un astfel de experiment nu a reusit niciodata.(..)

Gripa porcina în Germania

În Germania primul deces”datorat”gripei noi AH1N1 a fost cel al unei femei tinere, cu diabet zaharat si obezitate si cu complicatii grave ale acestor afectiuni cronice. Realiatatea este ca a murit de fapt datorita acestor complicatii si cu testul pozitiv la virusul AH1N1, deci nu a murit din cauza gripei porcine.(..)

Cronologia gripei porcine

Martie 2009: în Mexic sunt declarate cazuri grave si decese la oameni cu simptome grave de gripa, mai ales cu pneumonii.

14 aprilie 2009: CDC primeste 2 probe de sânge (fara a fi identificat virusul cauzal) de la 2 copii bolnavi de gripa, din sudul Californiei, care nu avusesera nici un contact între ei, erau între timp deja sanatosi, nu avusesera contact nici cu porci si nici nu s-a îmbolnavit nimeni din anturajul lor.

16/17 aprilie 2009: Presedintele Obama viziteaza Mexicul , ocazie cu care aceasta tara primeste un împrumut de 47 de miliarde de dollari de la FMI.

17 aprilie 2009: CDC gaseste în probele de sânge a celor 2 copii secvente de ADN de gripa porcina, ceea ce înseamna ca CDC detinea deja la ora respectiva în Banca lor date despre aceasta gripa. CDC pune penrtu prima data întrebarea:”oare avem de-a face cu un virus pandemic?”

Eu îmi pun întrebarea: “exista semne de epidemie grava sau pandemie?” Nu, fiindca nu avem criterii de pandemie! Dupa plecarea lui Obama, datele statistice din Mexic legate de gripa noua cresc brusc! Este momentul când datele statistice din Mexic sunt modificate!

21 aprilie 2009: avem prima declaratie oficiala a CDC legata de cazurile de gripa la cei 2 copii din sudul Californiei. Poate fi vorba de o noua epidemie? Sau chiar o pandemie? Ei încep o”cautare agresiva”a bolnavilor de gripa din SUA!

23 aprilie 2009: CDC numara în total 7 cazuri de gripa porcina în SUA dar toate sunt cazuri usoare si moderate, fara complicatii si toti s-au însanatosit. Nu au avut contact între ei, nici cu porci. Genoamele virale, spune CDC, se “aseamana”…

Se aseamana dar nu sunt totusi aceleasi. Interesant, nu?

Pentru prima data CDC arata compozitia noului virus: este vorba de fragmente a 4 tipuri de virus gripal:
1.) Virusul gripei porcine din America de Nord;
2.) Virusul gripei aviare din America de Nord;
3.) Virusul gripei umane;
4.) Virusul gripei porcine din Eurasia.

24 aprilie 2009: 8 cazuri în SUA, fara contacte între ei, toate fiind cazuri usoare, fara complicatii si care s-au însanatosit.

În Mexic: nu exista laboratoare pentru a stabili aceste subtipuri de virusuri, motiv pentru care probele sunt trimise în SUA; se vorbeste în Mexic de 45 de decese, dintre care 16 au fost cu test pozitiv pentru gripa porcina (facute de CDC) iar 1000 s-au internat în spital cu semne gripale. Nu stim câte cazuri de gripe au existat în anii trecuti deoarece, datorita poluarii mari, era normal sa fie foarte multe afectiuni pulmonare, gripe, etc. Nu exista nici un fel de date în acest sens.

CDC nu îsi poate explica de ce în Mexic cazurile sunt mai grave ca în SUA, desi se stie ca aici sunt conditii de poluare, saracie, etc. CDC spune ca virusul din Mexic este “similar” cu cel din SUA. Între timp Mexicul gaseste si alte tipuri de virusuri gripale la bolnavi.

25 aprilie 2009: CDC produce kit-uri de teste pentru a fi trimise si în alte tari, ba chiar în întreaga lume, pentru a se putea diagnostica noua gripa(!). Tot CDC afirma ca “se lucreaza pe baza unor ipoteze!” CDC are o libertate deplina iar WHO care “asculta” de CDC, putând oricând si oriunde sa declare o pandemie.

26 aprilie 2009: sunt acum 20 de cazuri confirmate în SUA, unul spitalizat iar în Mexic avem 12 teste pozitive la gripa porcina.

CDC declara ca daca va fi cazul unei pandemii, suntem pregatiti sa facem vaccinul. Dar mai spune ca înca nu exista un test sigur 100%!

SUA declara stare de urgenta si deblocheaza stocul de Tamiflu (antiviral)!

WHO declara Pandemie de grad 3: Acest grad înseamna o stare de atentie si de pregatire!

27 aprilie 2009: sunt cunoscute 40 de cazuri în SUA si toti s-au însanatosit. Virusul salbatic se cultiva pe oua de gaina embrionat, pentru a se putea pregati vacinul. Obama aloca 1,5 miliarde dollari pentru medicamente antigripale si vaccin!

WHO declara Pandemie e grad 4: De ce? Unde sunt criteriile si argumentele? Unde sunt decesele?

28 aprilie 2009: Mexicul declara ca epidemia este în regresie! CDC declara 64 cazuri în SUA, dintre care 5 spitalizati. FDA (Food and Drug Administration), a fost în mod surprinzator imediat de acord cu kit-urile pentru test. De ce? Fiindca nu au fost verificate! CDC trimite aceste teste în lumea întreaga.

29 aprilie 2009: WHO ridica gradul Pandemiei la 5. De ce?! Nu avem criterii? Ce s-a întâmplat cu vechile criterii?

30 aprilie 2009: s-a ajuns la 149 de cazuri în SUA, dintre care 6 spitalizati si un deces. Acum exista teste în întreaga lume (parca ar fi o noutate..). Se pune la dispozitie o linie telefonica de urgenta (hotline).

11 iunie 2009: WHO declara pandemie in stadiul 6: De ce? Fiindca exista 30.000 de cazuri în 74 de tari! Daca în 2 luni au fost 30.000 de infectii în lume, deducem ca au fost 550 infectii /zi ! Dar, dupa criteriile vechi, pentru declararea unei epidemii grave trebuiau sa fie 2,7 milioane de infectii noi/zi în lume si nu 550 ! Iata ce minciuni!

Ce mai declara în mod surprinzator Dr. Margaret Chan, Presedintele WHO:
– majoritatea covârsitoare sunt cazuri usoare;
– nu ne asteptam la cresteri masive a cazurilor grave si la decese;
– numarul deceselor este foarte mic;
– decesele apari numai la cei care au boli cronice, mai ales la cei care au afectiuni pulmonare;
– virusul poate suferi mutatii spre un virus foarte periculos, chiar monstruos…

Ce s-a întâmplat?

S-au modificat în mod secret criteriile Pandemiei!

Dr. Tom Jefferson, epidemiolog la renumitul Institut Cochrane din America declara ca “WHO minte lumea întreaga!”

Jurnalistii întreaba mereu pe cei de la WHO ce au modificat în mod concret la criteriile de declarare a Pandemiei, dar nu li se da nici un raspuns!

În Germania: statistica este realizata în mod ironic de catre “Arbeitsgemeinschaft Influenza” (Comunitatea de lucru în cazuri de gripa), care este afiliata Institutului Robert Koch si finantata totodata de ei. Graficul lor arata o crestere ascendenta cu un vârf în luna august 2009 (care trebuie sa ne convinga ca este o pandemie!) iar apoi o scadere constanta, ceea ce demonstreaza ca de fapt s-a imunizat întreaga populatie din Germania si ca “pandemia” este în regresie. Din pacate sunt putini care se enerveaza… Unul dintre ei este sociologul cunoscut Jean Ziegler care declara ca “aceasta gripa noua a fost exploatata cu sânge rece.” El spune ca oamenii au alte griji decât gripa asta precum foamea, lipsa de domiciliu, saracia.

CONCLUZII:

Pandemie de gripa nu exista(!) dar exista un test pandemic creat de CDC!

CDC poate sa declare o pandemie (schimbând criteriile) oricând si oriunde! Iar aceasta stare se poate repeta oricând. Ei o doresc si atunci se va repeta!

Nu am date, dar se pare ca exista laboratoare ale Armatei care cultiva virusuri pandemice.

Cine profita? Producatorii de vaccinuri si de medicamente antivirale (Tamiflu, etc)! Este vorba de 100 de miliarde de Euro, bani proveniti din vânzarea vaccinurilor

Dupa administrarea de Tamiflu la adolescentii din Japonia a crescut mult numarul de sinucideri în rândul acestora. Sa fie efecte secundare? Se stie ca acest medicament scurteaza doar cu o zi boala!

Putem avea încredere în WHO? Ea de fapt nu apara interesele populatiei, ci ale producatorilor de vaccinuri si medicamente. Vicepresedintele de la WHO a lucrat înainte la CDC.

Putem avea încredere în CDC? Nu. Ei au creat si o stare de panica.

În Germania, putem avea încredere în Institutiile noastre? Nu. Institutul Robert Koch (IRK) nu critica nici WHO, nici CDC si a acceptat imediat starea de pandemie. Presedintele de la IRK (membru si la Compania farmaceutica Shering) si cel de la STIKO afirma ca “este un drept al omului sa se vaccineze iar cel care refuza vaccinul este un om iresponsabil”.

Fostul sef de la STIKO a “ajuns” acum la Firma Novartis. Fostul Ministru al Sanatatii (Andreas Fischer) lucreaza acum pentru Industria Farmaceutica. Institutul Paul-Ehrlich a renuntat în cazul vaccinului pentru gripa prcina la verificarea efectelor secundare ale vaccinului. Nu exista studii! Acesta este motivul pentru care nu se cunosc efectele secundare si nu faptul ca ele nu er exista! Doar pacientii vor fi cei care vor afla pe pielea lor care sunt aceste efecte secundare în timp!

Angela Merkel se gândeste sa creeze un “Health Care Center” pentru a desfiinta medicii de familie…Dar prin introducerea unei linii telefonice se vor da probabil indicatii pentru tratamente..(Te doare piciorul stang? Apasa tasta 1 .Te doare piciorul drept? Apasa tasta 2..). Un Ministru din Bavaria declara foarte sincer ca Politica nu are nici o putere asupra acestui Lobby al Firmelor Farmaceutice.

Pandemiile “planificate” sunt foarte avantajoase. Pentru stadiul 1 de pandemie se pot aloca din buget deja 100 miliarde de Euro. Pentru stadiul 2 se aloca din nou aceasta suma tot la 2-3 ani. Pentru stadiul 3 la fel, etc.

Ne punem întrebarea: “Va fi vaccinul obligatoriu?” Nu, as zice. Apar prea multe discutii oficiale, oamenii sunt alertati si scade vânzarea vaccinului, asa cum s-a întâmplat în cazul vaccinului Gradasil. Mai bine spun ei (producatorii): “sa lasam sa mearga oamenii singuri, ca oile, la vaccinare, nu trebuie sa-i împingem, dar nici nu dorim discutii oficiale care ne dauneaza!”

Adjuvantii din vaccinuri: nu sunt testati suficient si sunt periculosi. La gravide stimuleaza imunitatea celulara TH1 prin care va fi respins fatul si avortat. S-au si întâmplat astfel de avorturi spontane. Sqalena este un astfel de adjuvant. Vaccinul Pandemrix produs de Glaxo-Smith-Kline si vaccinul Focetria produs de Novartis sunt astfel de vaccinuri periculoase.

Hidroxidul de aluminiu este neurotoxic! Mercurul din vaccinuri este de asemenea foarte periculos, fiind neurotoxic. O vreme el nu a mai existat în vaccinurile din Germania dar acum s-a reintrodus. Mercurul este un conservant care previne infectarea vaccinului, fiind în cantitate de 5 micrograme în vaccinul Pandemrix (flacon cu o doza) si 50 de micrograme în vaccinul Focetria (flacon cu 10 doze).

Dar între timp au fost modificate dozele de mercur de catre Institutul Paul Ehrlich (IPE) crescând de la 5 la 25 micrograme mercur per doza! Am scris despre asta la IPE dar mi-au raspuns ca nu am dreptul la astfel de date.

Nu avem dovezi de la nici un Institut sau Companie Farmaceutica ca cei vaccinati vor fi mai sanatosi decât cei nevacinati.

“Riscul vaccinului nu este calculabil!” spun cei de la IPE.

Coruptia nu poate fi înlaturata de la o zi la alta, dar este nevoie de programe îndelungate si sa fim mereu activi, sa facem proteste în fata Ministerului Sanatatii iar mass-media va reactiona si în felul acesta si populatia se va trezi si îsi va da seama ca ceva nu este in regula.

Traducere: dr. Christa Todea-Gross, 10 ianuarie 2010, Cluj-Napoca (sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s