In ce incurcaturi incredibile pot intra gemenii

1. Un tată a descoperit că doar unul dintre gemeni îi este fiu biologic

Un turc, aflat într-un proces de divorţ, a avut surpriza să afle, în urma unor teste ADN, că unul dintre cei doi copii gemeni ai săi, nu îi este i fiu şi din punct de vedere biologic.

Acest fenomen extrem de rar în lumea medicală l-a bulversat complet pe sărmanul tată, confirmând  bănuiala că soţia nu-i era fidelă. În cursul procedurilor de divorţ, bărbatul a solicitat efectuarea unui test ADN asupra celor doi gemeni de 3 ani pe care îi avea alături de soţie, bănuind că aceştia ar putea să nu fie copiii săi. Testul a demonstrat acesta este doar tatăl unuia dintre gemeni.

Fenomenul naşterii unor fraţi gemeni cu taţi diferiţi, care poartă denumirea ştiinţifică de “super-fecundare”, este extrem de rar în cazul oamenilor, dar relativ frecvent în cazul unor animale precum câinii sau pisicile.

Se spune: “unde-s doi, puterea creste”. “Si necazurile se inmultesc”, am adauga noi gandindu-ne la problemele care se ivesc odata cu venirea pe lume a unor gemeni.

Si daca multe dintre ele sunt lesne de inteles si destul de simplu de rezolvat, altele sunt atat de ciudate incat ii lasa fara replica pana si pe cei mai intelepti dintre noi: judecatorii.

Iata cateva exemple de situatii atat de incurcate incat nimeni nu stie cum li s-ar putea da de cap, in incercarea de a face dreptate.

2.Tata sau unchi? Unchi sau tata?

Raymond si Richard Miller, doi frati gemeni din Missouri, sunt unul tatal iar celalalt unchiul unei dragalase fetite de cinci anisori. Numai ca micuta are o dilema: nu stie daca Raymond este tatal ei si Richard este unchiul, sau viceversa.

Cum asa? Simplu. Mama ei, Holly Marie Adams, a facut sex cu cei doi barbati in aceeasi zi, la interval de cateva ore, iar dupa 9 luni a adus pe lume o frumusete de copil. Al cui? Nu stie nici ea si nici medicii nu se pot pronunta cu certitudine.

Cei doi frati gemeni au contestat mai bine de patru ani in instanta paternitatea fetitei. Dar nu pentru a castiga copilul ci pentru a scapa de el.

In primul moment, Marie l-a ales ca tata pe Raymond, dar acesta a contestat decizia si a cerut un test de paternitate atat pentru el cat si pentru fratele lui. Rezultatul? Fiecare are sanse de 99,9% la suta de a fi tatal micutei, motiv pentru care justitia nu s-a putut pronunta, lasandu-i pe cei implicati sa se descurce … (sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s