eRoii

eRoii” este un pamflet creat de mine pentru blogul ce îmi aparţine. Acesta spune povestea unor indivizi obişnuiţi care descoperă ca au abilitati extraordinare.SuperBăse, spre exemplu, poate păcăli, orice cetăţean al tărişoarei numite România  putându-se descotorosi de oricine îi stă în cale. Cu toate acestea SuperBăse deţine una dintre cele mai tari puteri şi aceasta este numită “flacăra violet”. Cu ea poate trimite impulsuri energetice asupra duşmanului iar acesta rămâne blocat instant.

Wolvegeoană, este un mutant cu uimitoare puteri regenerative dar aceastea îi sunt mistuite de profesorul telepat SuperBăse prin folosirea “flacării violet”. Profesorul SuperBăse îl contactează telepatic şi îl informeaza pe Wolvegeoană ca el va conduce România dacă duce la bun sfârşit salvarea ţărişoarei. Acesta plănuieşte să capete controlul asupra întregii ţări şi, singurul care poate să-l oprească este se pare întunecatul personaj al cărui nume s-a răspândit repede acesta fiind SuperBăse.

SpyderCry, aflat la o demonstraţie ştiinţifică asupra păienjenilor, este înţepat de un păianjen modificat genetic. În curând SpyderCry descoperă că posedă calităţi extraordinare. În acelaşi timp însă, SuperBăse este şi el expus unui experiment în urma căruia suferă schimbări genetice, ce îi vor da o putere şi o inteligenţă ieşite din comun. Acum SpyderCry trebuie să jongleze între trei lucruri importante în viaţa lui: noul său post în partid, lupta impotriva răului si cucerirea inimii tuturor românilor.

Acest pamflet exploreaza modalitatea in care ei se adapateaza schimbarilor si rolul lor in prevenirea catastrofelor si salvarea umanitatii. El pune accent pe “fenomene paranormale” care constau în puterea pe care o deţin o serie de oameni cu “daruri” speciale denumiţi eroi. De ce sunt numiţi aşa? Pentru ca binele României stă în mâinile lor si numai ei pot menţine echilibrul dintre bine şi rău.

Advertisements

One thought on “eRoii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s