2012 – Încotro omenire ?

Aşa cum cred că destul de mulţi ştiu deja, calendarul stăbunilor Maiaşi, dar mai ales al străbunilor noştri Daci, despre acesta din urmă fie vorba între noi nu se prea doreşte a se vorbi, se opresc fatidic, brusc şi fără tăgadă, în data de 21 decembrie 2012. Este sfârşitul, finalul, capătul de linie? Sau un nou început? Ambele? Poate fi un final măreţ precedat de o triere a sufletelor urmat apoi de ceva mult mai măreţ?

Suntem singuri în univers sau mai există şi alte rase? Cine sunt reptilienii despre care se tot vorbeşte pe ascuns? Cine sunt cei buni şi cine sunt cei răi? Care este preţul vieţii noastre? Ce implică să fi bun? Ce implică să fi rău? Multe întrebări, multe răspunsuri, multe sunt căile deschise în faţa minţilor noastre ostenite de prea multe întâmplări cotidiene şi probleme existenţiale mărunte. Adevărul întotdeauna iese la iveală, chiar dacă aceasta înseamnă ani, decenii, sau chiar secole.

Toate lucrurile, atât bune, cât şi rele, au un timp al lor. Fac parte din Lege şi acest lucru nu poate şi nu trebuie forţat sau încetinit. înainte vreme, încercând să dăm sens lucrurilor, când nu simţeam că stăpânim prea bine dezvoltarea ulterioară a unui anumit subiect, din ignoranţă, sau din frică, îl denumeam generic EREZIE. Mai apoi, sătui de atâta erezie am descoperit ştiinţa, metoda prin care am început să uităm încet-încet de Dumnezeu numindu-ne stăpânii lumii, tratând fenomenele ca legi, legile ca întâmplări, sau variabile probabilistice şi Creaţia ca evoluţie. De fapt ştiinţa este cea mai mare erezie a tuturor timpurilor pentru că, în abordarea ei, aceasta l-a îndepărtat pe om de Dumnezeu, transformându-l din cea mai minunată fiinţă a Creaţiei într-un sclav obtuz şi mai cu seamă ignorant.

De multe ori, Timpul trece pe lângă noi. Ne acordă atenţia cuvenită dar nu ne obligă să îl băgăm în seamă. Timpul este o măsură a totului, însă natura Timpului este nemăsurabilă. De fapt timpul este etern, asemeni spaţiului care îl însoţeşte. Doar manifestarea timpului este curgătoare.

Începutul de secol XXI aduce cu sine întrebări fundamentale:
– 2012 un sfârşit?
– 2012 un nou început?

Sunt întrebări care frământă această lume a începutului de mileniu III. Ambele variante de răspuns aş spune sunt adevărate. Sfârşim pentru a începe, sau începem de unde am sfârşit.

Vă invit să descoperiţi lumea de la trecerea dintre ere în volumele Aryanei Havah:

“Inuaki, reptilianul din mine” şi “Viaţa pe Pământ … încotro?” în http://www.orice.org/Pagini/Biblioteca/Pag_Biblioteca.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s