Incalzirea Globala o mare minciuna ?

Cred ca majoritatea dintre voi au intalnit foarte des termenul “incalzire globala” si cred ca multi dintre voi au urmarit documentarul lui Al Gore (An Inconvenient Truth) care vorbeste de incalzirea climatica la nivel mondial, ca si cum omul este singurul vinovat de ceea ce se intampla.

Marea escrocherie a încălzirii globale ‘ este un film documentar ce se opune consensului ştiinţific ce spune că încălzirea globală este “foarte probabil rezultatul unei creşteri observabile a concentraţiei de gaze cu efect de seră cauzate de om ‘. Filmul, efectuat de producătorul de televiziune britanic Martin Durkin, prezintă oameni de ştiinţă, economişti, politicieni, scriitori, şi alţii care sunt sceptici cu privire la teoria ştiinţifică a încălzirii globale antropogene. Materiale publicitare ale programului afirmă că încălzirea globală antropogenă este ‘o minciună’ şi ‘cea mai mare înşelătorie din timpurile moderne’.

Ceea ce este prezentat mai jos, documentarul The Great Global Warming Swindle (Marea escrocherie a încălzirii globale) cu traducere in limba romana.

Isteria încălzirii globale

2 thoughts on “Incalzirea Globala o mare minciuna ?

  1. Viorel says:

    Cred ca din cauza incalzirii globale in iarna asta au fost minus 30 de grade. Imi aduc aminte ca in 2009 prin iunie era un frig noaptea de nu puteai sta cu capul descoperit. Asta tot din cauza incalzirii globale, probabil.

Leave a comment